Đ.Đ. Specijalna vozila u Njemačkoj osigurala posao vrijedan 9 milijuna eura

Bez autora
Feb 23 2011

Đuro Đaković Specijalna vozila i njemačka tvrtka On Rail Gesellschaft für Vermietung und Verwaltung von Eisenbahnwaggons, sklopili su 23. veljače u Slavonskom Brodu ugovor o proizvodnji i isporuci teretnih vagona tipa Faccns. Ukupna vrijednost posla je 9 milijuna eura, a riječ je o seriji četveroosovinskih teretnih vagona za prijevoz pijeska i šljunka različitih granulacija, izvijestili su putem Zagrebačke burze iz Đuro Đakovića. Originalno razvijen u Đ.Đ. Specijalnim vozilima vagon Faccns ispunjava zahtjeve najnovijih tehničkih i sigurnosnih normi, kao i specifične zahtjeve kupca, a svojim značajkama omogućit će transport na svim europskim željeznicama normalnog kolosijeka...

Đ.Đ. Specijalna vozila u Njemačkoj osigurala posao vrijedan 9 milijuna euraĐuro Đaković Specijalna vozila i njemačka tvrtka On Rail Gesellschaft für Vermietung und Verwaltung von Eisenbahnwaggons, sklopili su 23. veljače u Slavonskom Brodu ugovor o proizvodnji i isporuci teretnih vagona tipa Faccns.

Ukupna vrijednost posla je 9 milijuna eura, a riječ je o seriji četveroosovinskih teretnih vagona za prijevoz pijeska i šljunka različitih granulacija, izvijestili su putem Zagrebačke burze iz Đuro Đakovića. "Originalno razvijen u Đ.Đ. Specijalnim vozilima vagon Faccns ispunjava zahtjeve najnovijih tehničkih i sigurnosnih normi, kao i specifične zahtjeve kupca, a svojim značajkama omogućit će transport na svim europskim željeznicama normalnog kolosijeka", stoji u priopćenju.

"Proizvodnja ugovorenih vagona za njemačkog kupca bit će pokrenuta početkom drugog polugodišta ove godine, isporuke prvih četrdeset vagona predviđene su za četvrti kvartal, a preostalih 80 vagona bit će isporučeno u prvom polugodištu 2012.", dodaje se u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik